iznajmljivanje automobila

Iznajmljivanje automobila kod nas i u inostranstvu

1. децембра 2015.
Posted by: admin

Šta treba da znate o Rent a caru kod nas i u inostranstvu?

Uz određenu naknadu imate priliku da vozite automobil koji odaberete na određeni broj dana. Praksa iznajmljivanja automobila počela je da se uspostavlja početkom 20. veka u Nemačkoj. Ipak najviše rent a car firmi se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama koje su dodatno ispromovisale ovaj posao.

Iznajmljivanje automobila ili rent a car je odličan način da dođete do vozila na par dana uz plaćanje odgovarajućih nadoknada.

Rent a car je posebno pogodan ukoliko se nalazite na službenom putu, odmoru ili u bilo kojoj drugoj situaciji kada Vam je hitno potreban automobil.

iznajmljivanje automobila

5 REZLOGA ZASTO RENT A CAR MIQ5

  • Flota se sastoji od 78 automobila.
  • Svi automobili su kupljeni 2015., 2016. i 2017. godine.
  • Za treće dete tri dana besplatno. 
  • Sedišta za decu, gps navigacija, zimska oprema i zeleni karton su besplatni.
  • Najam automobila-najbolji kvalitet najnize cene.

Vremenom, rent a car je došao i do Srbije. Očekivano, iznajmljivanje automobila je naročito zastupljeno u Beogradu. Takođe, moguće je iznajmiti automobil i u drugim gradovima Srbije. Tražnja za automobilima koji se mogu koristiti određeno vreme, dovela je do toga da se pojavio veliki broj kuća koje se bave rentiranjem automobila.

Ponuda automobila u rent a car MIQ5 je izuzetno velika. Bilo da tražite lux model, gradski auto ili automobil koji vas udobno može provozati po Srbiji, budite sigurni da ćete lako naći sve što Vam treba. Na raspolaganju su Vam i usluge dovoženja vozila do adrese koju odredite.

I na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu nudimo mogućnost iznajmljivanja vozila.

Povoljnost koju dajemo za rent a car u zemlji je ta da, ukoliko se odlučite da iznajmite automobil na duži period,, cena rentiranja po danu se srazmerno smanjuje.

Opcija iznajmljivanja automobila naročito je povoljna i praktična kada ste na odmoru.

Možete računati na rent a car MIQ5!

Оставите одговор