Rentiranje kombi vozila

1. децембра 2015.
Posted by: admin

Rent a car MIQ5 - kombi vozila

Rentiranje kombi vozila na vašem sledećem putovanju omogućit će vam da izvršite razne zadatke koji bi bili izuzetno teški, ako ne i nemogući bez dodatnog prostora.
Od transporta dodatnog prtljaga, do vožnje velike grupe ljudi.

Ford turneo  8+1 putnika povećava izgled i osećaj vozila za iznajmljivanje. Svih 8 putnika plus mesto vozaca i njihov prtljažnik ili oprema mogu zajedno putovati u proširenom kambi vozilu. Sto čini velike grupne izlete jednostavnim i praktičnim. Lagani dizajn novog Ford turne-a u evropskom stilu čini vožnjom i okretanjem u pregrađenim područjima mnogo pouzdanog iskustva. Svi kombiji imaju malu kilometražu sa superiornom ekonomičnom potrošnjom goriva.

Ako vaše potrebe tokom odmora zahtevaju iznajmljivanje automobila sa više od 5 sedišta. Opcije na tržištu su rentiranje kombi vozila sa do osam sedišta plus mesto vozaca. Onda je Opel Vivaro savršeno rešenje da iznajmite automobil u MIQ5, jer omogućava sedenje do 9 osoba. MIQ5 Vam nudi uslugu rent a car kombi vozla OPEL VIVARO.
Smanjite troskove putovanja iznajmite OPEL VIVARO

Rentiranje kombi vozila

Postoji vise razloga za rentiranje kombi vozila

MIQ5 je u mogućnosti da klijentima pruži luksuzne kombije, kao što je naš popularni FORD TOURNEO.

  • Dodatni prostor
  • Lako je transportovati dodatni prtljag
  • Trošak je mnogo manji
  • Ne morate žrtvovati stil za funkcionalnost.

Renault Kangoo je  lako komercijalno vozilo sa dizel motorom, koji nudi velike mogućnosti za vaše profesionalne potrebe. Ovaj model je opremljen sa bočnim kliznim vratima i asimetričnim zadnjim vratima.  Renault Kangoo je iz klasične ekonomične LCV sa ručnim menjacem. Ima nisku potrošnju goriva. Broj sedišta je 1 + 1, jedan za vozača i jedan za putnika.

Rentiranje kombi vozila

Naše stručno mišljenje je da  ima odlične karakteristike, inovativni dizajn i sve što vam je potrebno za transport.

Kangoo ima veliki teretni prostor i može se koristiti za grad i za vangradski transport . Lako ga je voziti i lako parkirati zbog njegovih  malih dimenzija. Klizna bočna vrata olakšavaju ulazak i izlaz tereta

Оставите одговор