Iznajmljivanje automobila

Šta treba da znate o Rent a caru kod nas i u inostranstvu?

Uz određenu naknadu imate priliku da vozite automobil koji odaberete na određeni broj dana. Praksa iznajmljivanja automobila počela je da se uspostavlja početkom 20. veka u Nemačkoj. Ipak najviše rent a car firmi se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama koje su dodatno ispromovisale ovaj posao.

Iznajmljivanje automobila ili rent a car je odličan način da dođete do vozila na par dana uz plaćanje odgovarajućih nadoknada.

Rent a car je posebno pogodan ukoliko se nalazite na službenom putu, odmoru ili u bilo kojoj drugoj situaciji kada Vam je hitno potreban automobil.

5 REZLOGA ZASTO RENT A CAR MIQ5

Flota se sastoji od 78 automobilaSvi automobili su kupljeni 2015,2016 i 2017 godine.Za trece dete tri dana besplatno. Sedista za decu i druga oprema su besplatni.Najam automobila-najbolji kvalitet najnize cene.

Vremenom, rent a car je došao i do Srbije. Očekivano, iznajmljivanje automobila je naročito zastupljeno u Beogradu. A takođe je moguće iznajmiti automobil i u drugim gradovima Srbije. Tražnja za automobilima koji se mogu koristiti neko vreme dovela je do toga da se pojavio veliki broj kuća koje se bave rentiranjem automobila.

Ponuda automobila u rent a car MIQ5 je izuzetno velika. Bilo da tražite lux model, gradski auto ili automobil koji vas udobno može provozati po Srbiji. Budite sigurni da će te lako naći sve što Vam treba. Na raspolaganju su Vam i usluge dovoženja vozila do tačke koju odredite .

Sam aerodrom Nikola Tesla u Beogradu nudimo opciju iznajmljivanja automobila na licu mesta.Povoljnost koju dajemo za rent a car u zemlji jeste ta da ukoliko se odlučite da iznajmite automobil na duži period, cena rentiranja po danu se srazmerno smanjuje.

Opcija iznajmljivanja automobila naročito je povoljna onda kada ste na odmoru.Možete da se oslonite na rent a car MIQ5 da zadovolji vaše potrebe.