Rent a car Beograd

rent a car
14. маја 2019.
Posted by: admin

Rent a car Beograd, rent a car Beograd ili agencija za iznajmljivanje automobila je kompanija koja iznajmljuje automobile na kratke periode, obično od nekoliko sati do nekoliko sedmica. Često se organizuje sa brojnim lokalnim ograncima (koji dozvoljavaju korisniku da vrati vozilo na drugu lokaciju), i prvenstveno se nalazi u blizini aerodroma ili prometnih gradskih područja i često se dopunjuje web stranicom koja omogućava online rezervacije.

  • Rent a car Beograd  MIQ5 dobijate nov, čist,  siguran i bezbedan automobil sa klima uređajem, navigacijom, ABS kočnicama.
  • MIQ5 Rent a car Beograd jednostavno će Vam isporučiti vozilo na aerodrom što je od posebne važnosti ako planirate službeni put. Ali isto tako i na nekoj drugoj lokaciji koja Vama odgovara
  • Najam automobila  je odličan za jednodnevna ili višednevna putovanja (dosta ljudi koriste rent a car usluge iako već poseduju svoj automobil), ali isto tako i za duži vremenski period.
  • Za najam autombila rent a car Beograd MIQ5 , će Vamobezbediti dodatni popust.

rent a car beograd

5 REZLOGA ZASTO RENT A CAR MIQ5

Sa više od 70 vozila širokog spektra primene koja su nabavljena direktnom kupovinom,
bez učešća banaka započinju opsežne investicije u granu blisku turizmu.
  • Flota se sastoji od 78 automobila
  • Najam automobila-najbolji kvalitet najnize cene.
  • AERODROM TRANSFERI
  • Sedista za decu i druga oprema su besplatni.

Rent a car Beograd

Prilikom iznajmljivanja  automobila, mnogi vozači će se pitati da li uzeti automobil sa manuelnim ili automatskim menjačem. Zašto se postavljaju mnoga pitanja pri izboru menjača i šta treba uzeti u obzir prilikom izbora? Počnimo sa manuelnim menjačem.

Rent-a-car je čak i bolje i jeftinije rešenje nego stalno vozikanje taksijem. U gradu kao što je Beograd , da bi ste obišli danas par lokacija , za taksi je potrebno da date mnogo više novca , nego za iznajmljeni automobil.

Ukoliko Vam je potreban kombi za transport robe, ili kombi za prevoz Više osoba i tu Vam stojimo na raspolaganju. MIQ5 rent a car u svom voznom parku poseduje, popriličnu flotu kombi vozila po vrlo pristupačnim cenama.

Оставите одговор