• PON - SUBOTA 8.00 - 18.00
  • YU BIZNIS CENTAR
  • +381 11 214 04 80

Cenovnik

Iskoristite naše povoljne cene i veliki izbor vozila  brzo i bez skrivenih troškova. Uživajte u vožnji dok ste u poseti Beogradu uz neko od naših novijih rent a car vozila, MIQ5

RENT A CAR VOZILA

*Za stalne klijente uvek aktuelni popusti

*POSTANITE DEO ZADOVOLJNIH MUŠTERIJA I OSTVARITE DODATNE POGODNOSTI

Cene su uvećane u sezoni, koja počinje 15. juna a završava se 30. septembra.

One zavise od dužine najma, puteva kojima se pretežno vozi, pređene kilometraže, starosne dobi vozača i učestalosti korišćenja naših automobila. Za stalne klijente sezonske cene će biti neznatno uvećane u odnosu na vansezonske. Depozit se zadržava zbog manjih šteta koje mogu nastati za vreme trajanja najma, a za koje se nama ne isplati pokretati kasko osiguranje. Naime, ukoliko posle manje štete koju plati osiguranje u istoj kalendarskoj godini dođe do veće štete, agencija je dužna da plati 30%, dok eventualno treće pokretanje kasko osiguranja, za neku veću havariju, agencija će platiti 50%. To je politika osiguravajućih kuća, na koju mi ne možemo uticati.

Nakon isteka najma, depozit se vraća u celosti ukoliko se vozilo vrati u istom stanju u kojem je predato zakupcu. Deo ili ceo depozit se zadržava samo ukoliko je vozač kriv za nastalu štetu. Dokaz o troškovima popravke agencija uredno ispostavlja klijentu.