• PON - SUBOTA 8.00 - 18.00
  • YU BIZNIS CENTAR
  • +381 11 214 04 80

Cenovnik

Iskoristite povoljne cene i veliki izbor vozila, brzo i bez skrivenih troškova. Uživajte u vožnji dok ste u poseti Beogradu uz neko od MIQ5 rent a car vozila.

RENT A CAR VOZILA

Za stalne klijente uvek aktuelni popusti

POSTANITE DEO ZADOVOLJNIH MUŠTERIJA I OSTVARITE DODATNE POGODNOSTI

Sve cene izražene su sa PDV-om i potpunim kasko osiguranjem, bez dodatnih doplata za osiguranje

Cene su uvećane u sezoni, koja traje u periodu od 15. juna do 15. septembra kao i od 15. decembra do 15. januara.

One zavise od dužine najma, puteva kojima se pretežno vozi, pređene kilometraže, starosne dobi vozača i učestalosti korišćenja naših automobila. Za stalne klijente sezonske cene će biti neznatno uvećane u odnosu na vansezonske. Depozit se zadržava zbog manjih šteta izazvanih krivicom korisnika vozila, koje mogu nastati za vreme trajanja najma, a za koje se nama ne isplati pokretati kasko osiguranje. Naime, ukoliko posle manje štete koju plati osiguranje u istoj kalendarskoj godini dođe do veće štete, agencija je dužna da plati 30%, dok eventualno treće pokretanje kasko osiguranja, za neku veću havariju, agencija će platiti 50%. To je politika osiguravajućih kuća, na koju mi ne možemo uticati.

Nakon isteka najma, depozit se vraća u celosti ukoliko se vozilo vrati u istom stanju u kojem je predato zakupcu. Deo ili ceo depozit se zadržava samo ukoliko je vozač kriv za nastalu štetu. Dokaz o troškovima popravke agencija uredno ispostavlja klijentu.