Rentacar kombi vozila

Ford turneo  8+1 putnika povećava izgled i osećaj vozila za iznajmljivanje. Svih 8 putnika plus mesto vozaca i njihov prtljažnik ili oprema mogu zajedno putovati u proširenom kambi vozilu, što čini velike grupne izlete jednostavnim i praktičnim. Lagani dizajn novog Ford turne-a u evropskom stilu čini vožnjom i okretanjem u pregrađenim područjima mnogo pouzdanog iskustva. Svi kombiji imaju malu kilometražu sa superiornom ekonomičnom potrošnjom goriva.

OPEL VIVARO

 

Ako vaše potrebe tokom odmora zahtevaju iznajmljivanje automobila sa više od 5 sedišta, opcije na tržištu su rentacar kombi vozila sa do osam sedišta plus mesto vozaca, onda je Opel Vivaro savršeno rešenje da iznajmite automobil u MIQ5, jer omogućava sedenje do 9 osoba. MIQ5 Vam nudi uslugu rent a car kombi vozla OPEL VIVARO.
Smanjite troskove putovanja iznajmite OPEL VIVARO

RENAULT KANGOO

Renault Kangoo je  lako komercijalno vozilo sa dizel motorom, koji nudi velike mogućnosti za vaše profesionalne potrebe. Ovaj model je opremljen sa bočnim kliznim vratima i asimetričnim zadnjim vratima.  Renault Kangoo je iz klasične ekonomične LCV sa ručnim menjacem. Ima nisku potrošnju goriva. Broj sedišta je 1 + 1, jedan za vozača i jedan za putnika.  Naše stručno mišljenje je da  ima odlične karakteristike, inovativni dizajn i sve što vam je potrebno za transport. Kangoo ima veliki teretni prostor i može se koristiti za grad i za vangradski transport . Lako ga je voziti i lako parkirati zbog njegovih  malih dimenzija. Klizna bočna vrata olakšavaju ulazak i izlaz tereta.

Iznajmljivanje kombija na vašem sledećem putovanju omogućit će vam da izvršite razne zadatke koji bi bili izuzetno teški, ako ne i nemogući bez dodatnog prostora.
Od transporta dodatnog prtljaga, do vožnje velike grupe ljudi.

Dodatni prostor i troškovi su samo dva od najistaknutijih razloga, a možete se uveriti da je pogodnost vašeg iznajmljivanja kombija podržana od strane najsveobuhvatnije usluge za kupce u industriji.

Dodatni prostor – lako je transportovati dodatni prtljag u kombiju; jednostavno ga ubaciš i voziš!
Troškovi – Kada putujete sa većom grupom ljudi, trošak je mnogo manji. Uštedite vreme, frustracije i novac?
Privlačnost – Kada se radi o iznajmljivanju vozila, ne morate žrtvovati stil za funkcionalnost.

MIQ5 je u mogućnosti da klijentima pruži luksuzne kombije, kao što je naš popularni FORD TOURNEO.

Prvenstveno služi ljudima kojima je potrebno privremeno vozilo, na primer, onima koji nemaju vlastiti automobil, putnike koji su van grada ili vlasnici oštećenih ili uništenih vozila koja čekaju popravku ili osiguranje.  Osim osnovnog iznajmljivanja vozila i iznajmljivanja kombi vozila, agencija za iznajmljivanje automobila nudi dodatne proizvode kao što su osiguranje, navigacioni sistemi globalnog pozicioniranja (GPS) i sigurnosna sedišta za decu.
Mozete nas pratiti i na drustvenim mrezama FACEBOOK , INSTAGRAM  GOOGLE +

CENA ZA 1-3 DANA :59
CENA ZA 4-11 DANA :55
CENA ZA 12-17 DANA :49
CENA ZA 18-30 DANA :47

CENA ZA 1-3 DANA :59
CENA ZA 4-11 DANA :55
CENA ZA 12-17 DANA :49
CENA ZA 18-30 DANA :47

CENA ZA 1-3 DANA :33
CENA ZA 4-11 DANA:29
CENA ZA 12-17 DANA:27
CENA ZA 18-30 DANA:25