• PON - SUBOTA 8.00 - 18.00
  • YU BIZNIS CENTAR
  • +381 11 214 04 80

Najam putničkog kombi vozila biće izuzetno praktično rešenje za vas ukoliko ste se opredelili za porodično ili grupno putovanje, za odmor, obilazak atraktivnih destinacija, poslovno putovanje, posete ili učestvovanje na sportskim priredbama ili kakvim drugim događajima aktuelnog društvenog karaktera. Bilo da je vaš izbor kombi vozilo Ford Transit/Tourneo ili Opel Vivaro, na raspolaganju vam stoji izuzetan komfor i to, kako putničkog dela vozila kapaciteta 8+1, tako i prtljažnog dela u koji ćete sa lakoćom spakovati svu vašu opremu za putovanje. MIQ5 Rent a Car nudi uslugu najma kombi vozila koja karakteriše sigurnost, ekonomičnost, udobnost i izuzetna lakoća upravljanja.

FORD TRANSIT / TOURNEO

Ford Transit ili Ford Tourneo predstavlja savršeno rešenje za bilo koji vid putovanja ukoliko vaše potrebe zahtevaju više od strandardnog putničkog automobila. Savršena preglednost i nezanemarljiva prostranost  upotpuniće doživaljaj sigurnosti, kvaliteta i komfora. Parking senzori dodatno će olakšati gradsku vožnju, dok će dalja putovanja predstavljati pravo uživanje imajući u vidu činjenicu da ovo vozilo umnogome  put čini izuzetno udobnim i neosetnim. Idealno rešenje za grupna putovanja, zajednička letovanja ili zimovanja, odlaske na sportska takmičenja i turističke destinacije.

OPEL VIVARO

Ako vaše potrebe tokom odmora, putovanja, obilaska atraktivnih destinacija ili izleta zahtevaju iznajmljivanje automobila sa više od pet sedišta, rentacar kombi vozila sa osam sedišta plus mesto vozača, kao savršeno rešenje nudi Opel Vivaro BiTurbo jer omogućava sedenje do devet osoba. MIQ5 Rent a Car stoji Vam na rasplaganju sa nekoliko kombi vozila OPEL VIVARO, nudeći izuzetan komfor, ekonomičnost, lakoću upravljanja i sigurnost na putu.
Smanjite troskove putovanja iznajmite OPEL VIVARO

RENAULT KANGOO

Renault Kangoo je lako komercijalno vozilo sa dizel motorom, koji nudi velike mogućnosti za vaše profesionalne potrebe. Ovaj model je opremljen sa bočnim kliznim vratima i asimetričnim zadnjim vratima.  Renault Kangoo je iz klasične ekonomične LCV sa ručnim menjačem. Ima nisku potrošnju goriva. Broj sedišta je 1 + 1, jedan za vozača i jedan za putnika.  Naše stručno mišljenje je da ima odlične karakteristike, inovativni dizajn i sve što vam je potrebno za transport. Kangoo ima veliki teretni prostor i može se koristiti za grad i za vangradski transport . Lako ga je voziti i lako parkirati zbog njegovih  malih dimenzija. Klizna bočna vrata olakšavaju ulazak i izlaz tereta.

Rent a car MIQ5 - kombi vozila

U rent a car ponudi izdvajamo nova, brižljivo održavana i očuvana kombi vozila kao idealno rešenje za vaše putovanje. Uživajte u udobnoj vožnji!

  • neće manjkati mesta vašem prtljagu;
  • uživaćete u društvu i zajedničkom putovanju;
  • troškove putovanja ćete minimalizovati;
  • bićete oduševljeni lakoćom upravljanja kombi vozilom;
  • pratiće vas savšrena preglednost tokom čitavog putovanja

Raspolažemo dovoljnim brojem kombi vozila kako bismo vam izašli u susret. Uživajte u vožnji Opel Vivarom i Fordom Transit

CENOVNIK KOMBI VOZILA

NAŠA KOMBI VOZILA

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.