• PON - SUBOTA 8.00 - 18.00
  • YU BIZNIS CENTAR
  • +381 11 214 04 80

Rentacar kombi vozila – priuštite sebi kvalitet, udobnost i sigurnost bez dodatnih troškova jer uživanje u vožnji je potreba, ne luksuz. Uvek raspoloživa kombi vozila po pristupačnim cenama zadovoljiće vaše potrebe planiranog putovanja.

RENT A CAR KOMBI VOZILA

FORD TOURNEO

Ford tourneo kapaciteta 8+1 putnika predstavlja izuzetno praktično rešenje iznajmljivanja vozila. Svih 8 putnika, mesto vozača i njihov prtljag ili oprema mogu zajedno putovati u proširenom kambi vozilu, što čini velike grupne izlete i putovanja jednostavnim i praktičnim. Lagani dizajn novog Ford tourneo kombi vozila u evropskom stilu čini vožnju u predgrađu i gradskim područjima izuzetno laganom i praktičnom. Sva kombi vozila prešla su malu kilometražu sa superiornom ekonomičnom potrošnjom goriva.

OPEL VIVARO

Ako vaše potrebe tokom odmora, putovanja, obilaska atraktivnih destinacija ili izleta zahtevaju iznajmljivanje automobila sa više od pet sedišta, rentacar kombi vozila sa osam sedišta plus mesto vozača, kao savršeno rešenje nudi Opel Vivaro BiTurbo jer omogućava sedenje do devet osoba. MIQ5 Rent a Car stoji Vam na rasplaganju sa nekoliko kombi vozila OPEL VIVARO, nudeći izuzetan komfor, ekonomičnost, lakoću upravljanja i sigurnost na putu.
Smanjite troskove putovanja iznajmite OPEL VIVARO

RENAULT KANGOO

Renault Kangoo je lako komercijalno vozilo sa dizel motorom, koji nudi velike mogućnosti za vaše profesionalne potrebe. Ovaj model je opremljen sa bočnim kliznim vratima i asimetričnim zadnjim vratima.  Renault Kangoo je iz klasične ekonomične LCV sa ručnim menjačem. Ima nisku potrošnju goriva. Broj sedišta je 1 + 1, jedan za vozača i jedan za putnika.  Naše stručno mišljenje je da ima odlične karakteristike, inovativni dizajn i sve što vam je potrebno za transport. Kangoo ima veliki teretni prostor i može se koristiti za grad i za vangradski transport . Lako ga je voziti i lako parkirati zbog njegovih  malih dimenzija. Klizna bočna vrata olakšavaju ulazak i izlaz tereta.

Rent a car MIQ5 - kombi vozila

Iznajmljivanje kombi vozila na vašem sledećem putovanju omogućiće vam da izvršite razne zadatke koji bi bili izuzetno teški ili nemogući bez dodatnog komfora i prostora.
Od transporta dodatnog prtljaga do vožnje velike grupe ljudi, najam kombi vozila je idealno rešenje.

Dodatni prostor i niski troškovi su samo dva od najistaknutijih razloga, a možete se uveriti da je pogodnost iznajmljivanja kombi vozila podržana od strane najsveobuhvatnije usluge za kupce u industriji.

Dodatni prostor – lako je transportovati dodatni prtljag u kombi vozilu; jednostavno ga ubaciš i voziš!
Troškovi – Kada putujete sa većom grupom ljudi, trošak je mnogo manji. Uštedite vreme, frustracije i novac!
Privlačnost – Kada se radi o iznajmljivanju vozila, ne morate žrtvovati stil za funkcionalnost.

MIQ5 Rent a Car je u mogućnosti da klijentima pruži luksuzna kombi vozila, kao što je naš popularni FORD TOURNEO ili OPEL VIVARO kapaciteta 8+1 putnika i nezanemarljivim prtljažnim prostorom.

Najam putničkih kombi vozila predstavlja izuzetno praktično rešenje ukoliko ste se opredelili za porodično ili grupno putovanje, odmor, obilazak atraktivnih destinacija, poslovno putovanje, posete ili učestvovanje na sportskim pripredbama ili kakvim drugim događajima aktuelnog društvenog karaktera. Bilo da se opredelite za kombi vozilo Ford Tourneo ili Opel Vivaro BiTurbo, na raspolaganju vam stoji izuzetan komfor, kako putničkog dela vozila sa kapacitetom 8+1, tako i prtljažnog dela u koji ćete sa lakoćom spakovati svu vašu opremu za putovanje. MIQ5 Rent a Car vam nudi uslugu najma kombi vozila koju karakteriše sigurnost, ekonomičnost, udobnost i izuzetna lakoća upravljanja.  Osim osnovnog iznajmljivanja vozila i iznajmljivanja kombi vozila, Rent a car agencija MIQ5 u ceni najma vozila nudi dodatne proizvode kao što su osiguranje, navigacioni sistemi globalnog pozicioniranja (GPS), sigurnosna sedišta za decu i zimsku opremu.
Mozete nas pratiti i na društvenim mrežama FACEBOOK , INSTAGRAM  GOOGLE +

CENOVNIK KOMBI VOZILA

NAŠA KOMBI VOZILA

rent a car kombi vozila

rentacar kombi vozila